Karitan Optiikka palvelee Vöyrin pääkadun varrella apteekin naapurissa. Huolehdimme hygieniasta sekä myymälässä että tutkimushuoneessa. Tulethan meille vain terveenä. Myymälässä on kiinnitetty huomiota sujuvaan liikkumiseen. Myös tutkimushuoneeseen on esteetön kulku. Liikkeessä on tarjolla monipuoliset palvelut aina näöntutkimuksista silmälasien hoidon opastukseen. Henkilökunnalla on pitkä kokemus näönterveyden lisäksi kauneusalalta. Karitan Optiikka auttaa mielellään hyvin istuvien ja kantajansa persoonallisuutta korostavien kehysten valinnassa. Tervetuloa!

Palvelut

 • Näöntutkimukset ja silmänpaineen mittaukset

  Piilolasisovitukset

  DNEye Scanner tutkimukset

  Työnäköpalvelut kuten näyttöpäätelasit ja suojalasit voimakkuuksilla

  Silmätautien erikoislääkärien palvelut

  Palvelut suomeksi ja ruotsiksi

  Esteetön kulku myymälään ja tutkimushuoneeseen

  Silmätautien erikoislääkäri Ville Karjalainen pitää vastaanottoa liikkeessämme.

  Silmälääkärin ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse numerosta 06 383 7333.

Valikoima

Saisiko olla tyylikkäät Etnia Barcelona uutuuskehykset vai laadukkaat Prego aurinkolasit?  Oletko ehkä miettynyt piilolaseja vaihtoehtona ? Myös BOLLE ja CEBE urheilulasit voisivat kiinnostaa...  Karitan Optiikassa on tarjolla merkkikehyksiä ja korkealaatuisia linssejä eri käyttötarkoituksiin sopivilla pinnoituksilla. Kehitämme lisäksi valikoimaamme koko ajan asiakkaidemme mieltymysten mukaan. Silmälasien ja aurinkolasien hankinnan ei tarvitse olla vaikeaa. Ammattilaisen opastuksella olet varmemmin tyytyväinen ostokseesi vielä ensi-ihastumisen jälkeenkin!

 

Liikkeessämme on käytössä huippuluokan välineistö näöntutkimukseen ja silmälasimitoitukseen mm.DNEye Scanner tutkimuslaite ja ImpressionIST3D silmälasien mitoituslaite.Käytämme pääasiassa saksalaisia Rodenstock laatulinssejä.

 

Löydät myymälästämme myös muita laadukkaita tuotteita kuten kuivien silmien oireilua helpottavia Kuivan Silmän Omega -kapseleita, Bio Drop sprayta ja tippoja. 

Me

Karitan Optiikka on yksityinen optikkoliike, joka kuuluu suomalaiseen Fenno Optiikka -ketjuun. Liikkeessä työskentelee kokenut optikko, optometristi Karita Pienimäki. Karitan lisäksi myymälässä palvelevat myyjä ja kehysesittelijä Marina Riska-Svenlin sekä silmätautien erikoislääkäri Ville Karjalainen.

 

– Kuuntelemme asiakkaitamme, jotta voimme tarjota kunkin ainutlaatuiseen arkeen aina kaikkein sopivimman ratkaisun. Olipa kyseessä ikänäköinen autoilija tai kouluikäinen futiksenharrastaja, voimme tehdä näkemisestä entistä turvallisempaa ja vapaampaa, Karita kiteyttää.

 • Karita Pienimäki

  Karita Pienimäki

  optikko, optometristi

  näöntarkastukset
  piilolasisovitukset
  työnäkötutkimukset
  diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus

 • Marina Riska-Svenlin

  Marina Riska-Svenlin

  myyjä

  asiakaspalvelu
  kehysesittelyt