Karitan Optiikka palvelee Vöyrin pääkadun varrella apteekin naapurissa. Myymälässä on kiinnitetty huomiota sujuvaan liikkumiseen. Myös tutkimushuoneeseen on esteetön kulku. Liikkeessä on tarjolla monipuoliset palvelut aina näöntutkimuksista silmälasien hoidon opastukseen. Henkilökunnalla on pitkä kokemus näönterveyden lisäksi kauneusalalta. Karitan Optiikka auttaa mielellään hyvin istuvien ja kantajansa persoonallisuutta korostavien kehysten valinnassa. Tervetuloa!

Palvelut

 • Näöntutkimukset ja silmänpaineen mittaukset

  Piilolasisovitukset

  DNEye Scanner tutkimukset

  Työnäköpalvelut kuten näyttöpäätelasit ja suojalasit voimakkuuksilla

  Kuivasilmäisyys tutkimukset

  Silmätautien erikoislääkärien palvelut

  Palvelut suomeksi ja ruotsiksi

  Esteetön kulku myymälään ja tutkimushuoneeseen

  Silmätautien erikoislääkäri Ville Karjalainen pitää vastaanottoa liikkeessämme.

  Silmälääkärin ajanvaraukset ainoastaan puhelimitse numerosta 06 383 7333.

Valikoima

Saisiko olla tyylikkäät Bloomdale uutuuskehykset vai laadukkaat Prego aurinkolasit?  Oletko ehkä miettynyt piilolaseja vaihtoehtona ? Myös Adidas urheilulasit voisivat kiinnostaa...  Karitan Optiikassa on tarjolla merkkikehyksiä ja korkealaatuisia linssejä eri käyttötarkoituksiin sopivilla pinnoituksilla. Kehitämme lisäksi valikoimaamme koko ajan asiakkaidemme mieltymysten mukaan. Silmälasien ja aurinkolasien hankinnan ei tarvitse olla vaikeaa. Ammattilaisen opastuksella olet varmemmin tyytyväinen ostokseesi vielä ensi-ihastumisen jälkeenkin!

 

Liikkeessämme on käytössä huippuluokan välineistö näöntutkimukseen ja silmälasimitoitukseen mm.DNEye Scanner tutkimuslaite ja ImpressionIST3D silmälasien mitoituslaite.Käytämme pääasiassa saksalaisia Rodenstock laatulinssejä.

 

Löydät myymälästämme myös muita laadukkaita tuotteita kuten kuivien silmien oireilua helpottavia Ophtamin Dry Eye -kapseleita, Bio Drop sprayta ja tippoja sekä Mediman angoranvillaisia asuja.Meiltä myös Leatherman työkalut, LedLenser valaisimet ja SIGG juomapullot sekä valikoima Stanley termospulloja.

Me

Karitan Optiikka on yksityinen optikkoliike, joka kuuluu suomalaiseen Fenno Optiikka -ketjuun. Liikkeessä työskentelee kokenut optikko, optometristi Karita Pienimäki. Karitan lisäksi myymälässä palvelevat myyjä ja kehysesittelijä Marina Riska-Svenlin sekä silmätautien erikoislääkäri Ville Karjalainen.

 

– Kuuntelemme asiakkaitamme, jotta voimme tarjota kunkin ainutlaatuiseen arkeen aina kaikkein sopivimman ratkaisun. Olipa kyseessä ikänäköinen autoilija tai kouluikäinen futiksenharrastaja, voimme tehdä näkemisestä entistä turvallisempaa ja vapaampaa, Karita kiteyttää.

 • Karita Pienimäki

  Karita Pienimäki

  optikko, optometristi

  näöntarkastukset
  piilolasisovitukset
  työnäkötutkimukset
  diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus

 • Marina Riska-Svenlin

  Marina Riska-Svenlin

  myyjä

  asiakaspalvelu
  kehysesittelyt

Leatherman,LedLenser,SIGG

Style PSML6SIGG

Myymälässämme useita vaihtoehtoja laadukkaista Leatherman, LedLenser ja SIGG tuotteista kilpailukykyiseen hintaan.Jos tarvitset useamman tuotteen niin kannattaa pyytää tarjous 0400-865 744 tai sami.pienimaki at netikka.fi

 

Leatherman takuu 25v, LedLenser takuu5+2v, SIGG takuu 5v

 

Myymälästä heti saatavissa olevat tuotteet(9.1.19):

 

 

LEATHERMAN

Signal, Raptor, REV, Sidekick, Rebar nahkakotelolla, Wave

Style PS, Micra,Micra Heritage, Skeletool RX, Squirt PS4,Tread Stainless Metric,Tread LT Stainless,LEAP, JuiceB2 Koteloita,BITKIT sarjoja,jatkovarsi

 

LEDLENSER

ML6(retkivalaisin,powerpankki),

Otsavalaisimet H8R(ladattava),NEO6R(ladattava,suunniteltu mm.polkujuoksuun sis.valjaat) ,H6R,H6, SEO5, NEO4

Käsivalaisimet P3 AFS, P5, P4X

Ladattavat käsivalaisimet P5R, P7R

Ladattava polkupyörävalaisin B5R

Automotive Silver(auton 12v pistokkeeseen)

polkupyöräteline P5/P5R

Kypäräkiinnikkeet

LedLenser heijastava panta SEO tuotteille

LedLenser laturi


Useita erilaisia  SIGG pulloja myös termospulloja.

Stanley termospulloja ja muki.

 

Leatherman

LedLenser

SIGG

Medima tuotteet

MedimasukkaMedimalamppu

Laadukkaat saksalaiset Medimat ovat kestäviä ja mukavia käyttää. Meillä hyvä valikoima erilaisia tuotteita.

 

Mikä Medima ??


Mediman valikoimiin kuuluu angoravillaiset lämmittimet. Kevyt ja pehmeä angoravilla on luonnonmateriaali, jota saadaan angorakaneista. Angoravillalla on hyvä lämmöneristyskyky, koska siinä on runsaasti ilmaonteloita. Karvan ja ilmaonkaloiden väliin jää ilmaa, joka lämpenee angoravillatuotteen käyttäjän ruumiinlämmön ansiosta. Juuri angoravillan käyttö tekee Mediman lämmittimistä ominaisuuksiltaan ylivertaisia. Lisäksi angoravilla tuntuu ihoa vasten ylellisen miellyttävältä ja se on noin kahdeksan kertaa lampaanvillaa lämpimämpää. Ilmaonkaloiden ansiosta angoravilla myös imee hyvin kosteutta ja luovuttaa sen hitaasti pois. Tällöin tuotteisiin ei jää epämiellyttäviä hajuja. Angora pystyy imemään 60 % kosteutta omaan painoonsa nähden.

 
Mediman käyttämä angora tulee pääasiassa Saksasta ja Kiinasta. Villantuottajia valvotaan säännöllisesti ja näin ollen varmistetaan, että villa leikataan kaneja vahingoittamatta. Angorakanit elävät tilavissa häkeissä ja niiden ravinto on tasapainoista. Tämä takaa sen, että kanit voivat hyvin, jolloin niiden karva on ensiluokkaisen kiiltävää ja pehmeää.
 
Medima lämmittimet sisältävät villaa, angoraa, polyamidia ja elastaania. Elastaani tekee lämmittimistä joustavia ja helposti puettavia sekä antaa niille tukevuutta. Angoralämmittimien saumat on litistetty eli ommeltu niin, etteivät ne paina ihoa ja näin ollen sopivat herkkäihoisillekin. Medima angoralämmittimet voidaan konepestä 40 asteessa.